Vakman of beunhaas? Een mooie website zegt niks over vakmanschap en helaas geeft een aardige stem geen kwaliteitsgarantie… QBISnl wél! Dit nationale register geeft alleen namen van gecertificeerde en gekwalificeerde vakmensen en adviseurs.

Over QBISnl

QBISnl is het openbare, onafhankelijke nationale kwaliteitsregister van gekwalificeerde vakmensen en vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek. Het platform is in 2013 opgericht mede op verzoek van de overheid omdat een dergelijk kwaliteitsregister in de sector nog niet bestond.

Het doel van QBISnl is het beter vindbaar maken van goede vakmensen. Met de zoekmachine van QBISnl, hebben consumenten en bedrijven een betrouwbaar handvat bij de keuze uit een breed marktaanbod. Installatiebedrijven voor duurzame energie-installaties, loodgieters, elektriciens, EPA-adviseurs en energielabel-specialisten, je vindt ze allemaal in QBISnl.

De vakmensen en adviseurs die je in QBISnl kunt vinden, zijn vakbekwaam, gekwalificeerd of gecertificeerd. De vakmensen beschikken over de juiste specialistische vaardigheden om de nieuwste technieken in en om uw huis toe te passen. Met een gecertificeerd bedrijf of een vakbekwame vakman heb je een eerste zekerheid dat er kwaliteit geleverd word.

Een in QBISnl gevonden vakman is dus een betrouwbare keuze!

Op zaterdag 8 oktober 2016 organiseert Solar1 een InfoDag. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend informatie inwinnen over het opwekken van eigen electriciteit of het besparen van gas. U bent van harte welkom! Neem gerust uw (bouw)tekening of ideeën mee, onze specialisten adviseren u graag.

Meer informatie:
Locatie: Solar1, Langewijk 416a te Dedemsvaart
Datum: Zaterdag 8 oktober 2016
Tijd: 10.00-16.00 uur