• Subsidies zowel voor particulieren als bedrijven
  • Ook uw energierekening verlagen?
    Vraag nu een offerte aan
  • Geen geschikt dak?
    Kies dan voor een vrije veldopstelling van Solar1
  • Solar1: Dichtbij en betrokken
  • Solar1 heeft het keurmerk Veiligheid

 


sei erkend installateur logo uneto vni

Solar1 behaalt UNETO-certificering en SEI-erkenning!

Met trots kunnen wij mededelen dat wij de UNETO-certificering en SEI-erkenning hebben behaald!

Voor het beste rendement van uw zonnepanelen is het belangrijk dat het systeem wordt ontworpen voor uw specifieke situatie. Kies daarom voor een UNETO-VNI installatiebedrijf dat advies op maat geeft.

Op installatiebedrijven met de SEI-erkenning Zonnestroom kunt u vertrouwen. Deze bedrijven beschikken over specialistische kennis, vaardigheden en materialen die een veilige en ongestoorde werking van uw zonnepanelen garanderen. U kunt rekenen op een goed product, vakkundige installatie en onderhoud en evenwichtige leveringsvoorwaarden. Kies voor betrouwbaarheid en advies op maat.   


Solar1: Daglichtpaneel specialist van Noordoost Nederland!

Prachtig mooie zwarte daglichtpanelen, ook interesssant voor westoriëntaties! Solar1 installeert Duitse daglichtpanelen. Een nieuwe technologie panelen die ook zeer goede prestaties leveren met diffuus licht.

Daglichtpanelen panelen gaan veel beter om met schaduw, alleen op het gedeelte dat in de schaduw ligt, treedt verlies op. De rest van het paneel en de serie blijven gewoon in werking. En de prijs is niet duurder dan reguliere panelen!

Met deze CIGS panelen worden andere oriëntaties ook geschikt voor zonne-energie. En qua esthetisch vermogen staan ze ver boven alle andere panelen, het is een plaatje om te zien.

 

 

 


Haal meer uit een plat dak!


Met onze daglichtpanelen is het mogelijk om meer rendement uit een plat dak te halen.
We plaatsen de panelen op een eigen ontworpen frame, onder een hoek van 5-8 graden. De panelen liggen hierdoor niet in het zicht!

 


21% BTW teruggaaf voor particulieren


Het is mogelijk om de btw terug te vorderen via de Belastingdienst. Geen gedoe, wij regelen de teruggaaf voor onze klanten. Gratis!
Dit betekent een korting van 21% op uw investering! Lees hier meer over de belastingterugaaf.

 


Solar1 behaalt veiligheidskeurmerk

Solar1 heeft bedrijfscertificering VCA behaald. Dit betekent dat alle monteurs VCA-gecertificeerd zijn en dat het bedrijf een programma heeft ontwikkeld omtrent Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist. Dit programma is bedoeld om de medewerkers veiliger te laten werken op alle aspecten.