Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We willen een veilige werksituatie voor onze medewerkers. Ook voor de klant is het erg belangrijk dat de organisatie waarvoor u kiest werkt volgens de arbeidswetgeving.

VCA-certificering

VCA is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu)

Solar1 steekt veel tijd, geld en energie in de veiligheid van het bedrijf. Dit vertaalt zich onder andere in trainingen, werkinspecties en goed gekeurde persoonlijke beveiliging voor de collega's op het dak. In 2015 heeft Solar1 de bedrijfscertificering VCA behaald. Dit betekent dat alle monteurs VCA-gecertificeerd zijn en dat het bedrijf een programma heeft ontwikkeld omtrent Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist. Dit programma is bedoeld om de medewerkers veiliger te laten werken op alle aspecten.

AC-installatie

Voor de AC-installatie (van omvormer tot aan de meterkast) werken wij samen met een erkend Uneto-gecertificeerd installatiebureau. Dit is van belang voor de verzekering. Wanneer een niet-uneto-gecertificeerd bedrijf uw meterkast aanpast, zal de verzekering NIET uitkeren bij een eventueel calamiteit in de woning. Alleen een Uneto-gecertificeerd bedrijf mag aanpassingen in de meterkast doorvoeren.

Solar1 
Langewijk 416a 
7701 AT Dedemsvaart 
T. 085 1044 942 
E. info@solar1.nl